'Wij spelen! Jij toch ook?!'

AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, biedt deze zomer heel wat jeugdkampen aan in de thema's avontuur, dieren, sport en taal, waterfun, techniek & multimedia en sportkicks. Ook de jaarlijkse animatorcursus staat dit jaar op het programma. Daarnaast werkt AFYA dit jaar het project 'Wij spelen! Jij toch ook?!'.

In het kader van 'Iedereen verdient vakantie', een initiatief van Toerisme Vlaanderen, wil AFYA haar kampen toegankelijker maken voor iedereen. Met het project 'Wij spelen! Jij toch ook?!' richt AFYA zich op kwetsbare kinderen en jongeren. Enerzijds zal AFYA in het voor- en najaar ook 5 speelnamiddagen voor kwetsbare kinderen en jongeren organiseren. Met deze speelnamiddagen willen we de kinderen een zorgeloze, ontspannende namiddag vol speelplezier bezorgen. Anderzijds is er in samenwerking met Steunpunt Vakantieparticipatie een mooie korting uitgewerkt voor alle kampen in Vlaanderen. Meer info hierover kan u vinden via www.afya.be/korting.

In ons zomeraanbod zijn dit jaar enkele nieuwe kampen opgenomen. Zo organiseert AFYA in samenwerking met Stapke in de wereld vzw een fietskamp in Mechelen. Doorheen de week worden er sportieve uitstappen gemaakt in Mechelen en omstreken, en dat uiteraard allemaal met de fiets!

Ook nieuw dit jaar zijn de MediaRavotters-kampen. Buitenspelen en media lijken misschien een gewaagde combinatie, maar toch gaat AFYA deze uitdaging aan. Op het MediaRavotters-kamp is de rode draad survival, overleven in en verkennen van de natuur mét een smartphone. Wij zorgen hierbij voor het nodige multimedia-materiaal.         

Contacteer ons
Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. We verdedigen de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen. En ongeacht de samenstelling van de gezinnen. Het belang van de kinderen staat altijd voorop.

We zijn er voor kleine en grote gezinnen, jonge en oude gezinnen, tweeouder- en eenoudergezinnen, traditionele en nieuw samengestelde gezinnen, voor ouders en grootouders, voor pleeg- of adoptieouders en mantelzorgers...

We staan gezinnen bij met raad en advies op maat. Met activiteiten die gezinnen bij elkaar brengen. Met voordelen en kortingen. En we voeren voor en achter de schermen elke dag weer strijd voor een gezins- en kindvriendelijke samenleving.

We kunnen daarvoor rekenen op de steun van 13.000 vrijwilligers en 200 personeelsleden. 240.000 gezinnen zijn lid van de Gezinsbond.

Gezinsbond
Troonstraat 125
1050 Brussel