'Wij spelen! Jij toch ook?!'

AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, biedt deze zomer heel wat jeugdkampen aan in de thema's avontuur, dieren, sport en taal, waterfun, techniek & multimedia en sportkicks. Ook de jaarlijkse animatorcursus staat dit jaar op het programma. Daarnaast werkt AFYA dit jaar het project 'Wij spelen! Jij toch ook?!'.

In het kader van 'Iedereen verdient vakantie', een initiatief van Toerisme Vlaanderen, wil AFYA haar kampen toegankelijker maken voor iedereen. Met het project 'Wij spelen! Jij toch ook?!' richt AFYA zich op kwetsbare kinderen en jongeren. Enerzijds zal AFYA in het voor- en najaar ook 5 speelnamiddagen voor kwetsbare kinderen en jongeren organiseren. Met deze speelnamiddagen willen we de kinderen een zorgeloze, ontspannende namiddag vol speelplezier bezorgen. Anderzijds is er in samenwerking met Steunpunt Vakantieparticipatie een mooie korting uitgewerkt voor alle kampen in Vlaanderen. Meer info hierover kan u vinden via www.afya.be/korting.

In ons zomeraanbod zijn dit jaar enkele nieuwe kampen opgenomen. Zo organiseert AFYA in samenwerking met Stapke in de wereld vzw een fietskamp in Mechelen. Doorheen de week worden er sportieve uitstappen gemaakt in Mechelen en omstreken, en dat uiteraard allemaal met de fiets!

Ook nieuw dit jaar zijn de MediaRavotters-kampen. Buitenspelen en media lijken misschien een gewaagde combinatie, maar toch gaat AFYA deze uitdaging aan. Op het MediaRavotters-kamp is de rode draad survival, overleven in en verkennen van de natuur mét een smartphone. Wij zorgen hierbij voor het nodige multimedia-materiaal.         

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsorganisatie van het land en verdedigt de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 130.000 leden-gezinnen en 10.000 vrijwilligers.

Meer informatie op www.gezinsbond.be.

 

Neem contact op met

Arduinkaai 16 1000 Brussel

+32 478 36 54 73

pr@gezinsbond.be

www.gezinsbond.be