Nieuw in België: oppasdienst in pretpark voor kinderen van shoppende ouders

Comics Station Antwerpen start een nieuwe samenwerking met de Gezinsbond

Vanaf september kunnen leden van de Gezinsbond zorgeloos shoppen in stad Antwerpen, terwijl hun kinderen zich volop amuseren in het indoor pretpark, vergezeld door een erkende Gezinsbond-oppasser. De kinderoppas krijgt gratis toegang tot het pretpark, de kinderen betalen het Gezinsbond-tarief en krijgen er een drankje bovenop. Comics Station en Gezinsbond hopen op deze manier frustraties bij kinderen en ouders tijdens het shoppen te vermijden.

Comics Station: "Frustraties bij kinderen en ouders tijdens shoppen vermijden"

"Een dagje shoppen zorgt geregeld voor de nodige stress en frustraties bij ouders en kinderen. Vanaf het moment dat de eigen garderobe is aangedikt, gaat het voor de kinderen meestal veel te traag als ook de ouders nog eens naar de nieuwe collectie willen kijken. Met deze nieuwe samenwerking willen we leden van de Gezinsbond deze frustraties besparen. Vanaf het moment dat de kinderen hun spulletjes hebben uitgekozen, kunnen ze samen met een oppasser van de Gezinsbond naar Comics Station indoor pretpark. Terwijl de ouders in alle rust verder shoppen, amuseren de kinderen zich daar volop ", zegt Comics Station.

Gezinsbond: "Benieuwd naar het succes van deze nieuwe samenwerking"
De oppasdienst van de Gezinsbond is al langer een begrip bij jonge ouders. Voor 4 euro per uur kan je een beroep doen op een oppasser (+ 1,5 euro forfaitair per oppasbeurt voor de verzekering). Met deze samenwerking gaat de Gezinsbond nog een stapje verder. De kinderen kunnen voortaan met een oppasser op avontuur in het pretpark, zonder dat de ouders extra in hun geldbuidel hoeven te tasten. De kinderoppas wordt voor het bezoek aan Antwerpen gereserveerd via de kinderoppasdienst van de Gezinsbond en krijgt gratis toegang tot het pretpark. De kinderen zelf krijgen toegang aan het verminderde ledentarief en krijgen er ook nog een drankje bovenop.

“We zijn echt benieuwd naar het succes van deze nieuwe samenwerking. Dankzij de centrale ligging van Comics Station, vlakbij het station Antwerpen-Centraal en op slechts vijf minuten wandelafstand van de Meir, is dit ideaal voor ouders die even de handen vrij willen hebben om eigen inkopen te doen", zegt de Gezinsbond.

Contacteer ons
Steven Troch Marketing Manager, Comics Station
Kurt Jacobs PR coördinator, Gezinsbond
Steven Troch Marketing Manager, Comics Station
Kurt Jacobs PR coördinator, Gezinsbond
Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. We verdedigen de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen. En ongeacht de samenstelling van de gezinnen. Het belang van de kinderen staat altijd voorop.

We zijn er voor kleine en grote gezinnen, jonge en oude gezinnen, tweeouder- en eenoudergezinnen, traditionele en nieuw samengestelde gezinnen, voor ouders en grootouders, voor pleeg- of adoptieouders en mantelzorgers...

We staan gezinnen bij met raad en advies op maat. Met activiteiten die gezinnen bij elkaar brengen. Met voordelen en kortingen. En we voeren voor en achter de schermen elke dag weer strijd voor een gezins- en kindvriendelijke samenleving.

We kunnen daarvoor rekenen op de steun van 13.000 vrijwilligers en 200 personeelsleden. 240.000 gezinnen zijn lid van de Gezinsbond.

Gezinsbond
Troonstraat 125
1050 Brussel