Nieuw in België: oppasdienst in pretpark voor kinderen van shoppende ouders

Comics Station Antwerpen start een nieuwe samenwerking met de Gezinsbond

Vanaf september kunnen leden van de Gezinsbond zorgeloos shoppen in stad Antwerpen, terwijl hun kinderen zich volop amuseren in het indoor pretpark, vergezeld door een erkende Gezinsbond-oppasser. De kinderoppas krijgt gratis toegang tot het pretpark, de kinderen betalen het Gezinsbond-tarief en krijgen er een drankje bovenop. Comics Station en Gezinsbond hopen op deze manier frustraties bij kinderen en ouders tijdens het shoppen te vermijden.

Comics Station: "Frustraties bij kinderen en ouders tijdens shoppen vermijden"

"Een dagje shoppen zorgt geregeld voor de nodige stress en frustraties bij ouders en kinderen. Vanaf het moment dat de eigen garderobe is aangedikt, gaat het voor de kinderen meestal veel te traag als ook de ouders nog eens naar de nieuwe collectie willen kijken. Met deze nieuwe samenwerking willen we leden van de Gezinsbond deze frustraties besparen. Vanaf het moment dat de kinderen hun spulletjes hebben uitgekozen, kunnen ze samen met een oppasser van de Gezinsbond naar Comics Station indoor pretpark. Terwijl de ouders in alle rust verder shoppen, amuseren de kinderen zich daar volop ", zegt Comics Station.

Gezinsbond: "Benieuwd naar het succes van deze nieuwe samenwerking"
De oppasdienst van de Gezinsbond is al langer een begrip bij jonge ouders. Voor 4 euro per uur kan je een beroep doen op een oppasser (+ 1,5 euro forfaitair per oppasbeurt voor de verzekering). Met deze samenwerking gaat de Gezinsbond nog een stapje verder. De kinderen kunnen voortaan met een oppasser op avontuur in het pretpark, zonder dat de ouders extra in hun geldbuidel hoeven te tasten. De kinderoppas wordt voor het bezoek aan Antwerpen gereserveerd via de kinderoppasdienst van de Gezinsbond en krijgt gratis toegang tot het pretpark. De kinderen zelf krijgen toegang aan het verminderde ledentarief en krijgen er ook nog een drankje bovenop.

“We zijn echt benieuwd naar het succes van deze nieuwe samenwerking. Dankzij de centrale ligging van Comics Station, vlakbij het station Antwerpen-Centraal en op slechts vijf minuten wandelafstand van de Meir, is dit ideaal voor ouders die even de handen vrij willen hebben om eigen inkopen te doen", zegt de Gezinsbond.

Steven Troch

Marketing Manager, Comics Station

Kurt Jacobs

PR coördinator, Gezinsbond

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsorganisatie van het land en verdedigt de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 130.000 leden-gezinnen en 10.000 vrijwilligers.

Meer informatie op www.gezinsbond.be.

 

Neem contact op met

Arduinkaai 16 1000 Brussel

+32 478 36 54 73

pr@gezinsbond.be

www.gezinsbond.be