Kofferbakverkoop als coronaproof alternatief voor vele tweedehandsbeurzen die normaal plaatsvinden

Gezinsbond Kaulille organiseert op zondag 13 september een kofferbakverkoop. Het is een creatief ‘coronaproof’ alternatief voor de tweedehandsbeurs, want die kan nog niet worden georganiseerd

Zondag 13 september vindt in Kaulille een kofferbakverkoop plaats. Het initiatief is een creatief alternatief voor de tweedehandsbeurs, door de strenge coronamaatregelen lukt het nog niet om die te organiseren. De kofferbakverkoop is volledig ‘coronaproof’: 50 kofferbakken schreven zich in, bezoekers kunnen na het registreren en ontsmetten van de handen de beurs met mondmasker bezoeken. Normaalgezien vinden in deze periode honderden tweedehandsbeurzen plaats in heel Vlaanderen, maar door de verstrengde coronamaatregelen is het nog even wachten op een echte doorstart.

“De meeste van onze tweedehandsbeurzen kunnen nog niet plaatsvinden omwille van de huidige coronamaatregelen voor activiteiten in zalen of omdat gemeentebesturen extra beperkingen op het gebruik opleggen. Maar dit initiatief wijst op de goesting en de veerkracht van onze vrijwilligers om, ondanks de bijzonder moeilijke omstandigheden, toch nog activiteiten te organiseren. We hopen dat alle overheden ons hierin steunen zodat dat het ganse verenigingsleven in Vlaanderen weer overeind geraakt”, zegt Tom Joos van de Gezinsbond.

“Op onze kofferbakverkoop zullen dames-, heren- en kinderkleding, speelgoed en babyuitzet verkocht worden. Het initiatief vervangt onze Lady’s Sundays en onze tweedehandsbeurs, maar dan in open lucht. We houden rekening met alle geldende coronamaatregelen, 50 kofferbakken hebben zich ingeschreven op ons coronaproof alternatief. We hopen op een mooie opkomst”, zeggen de vrijwilligers van Gezinsbond Kaulille.

Praktische informatie kofferbakverkoop

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsorganisatie van het land en verdedigt de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 130.000 leden-gezinnen en 10.000 vrijwilligers.

Meer informatie op www.gezinsbond.be.

 

Neem contact op met

Arduinkaai 16 1000 Brussel

+32 478 36 54 73

pr@gezinsbond.be

www.gezinsbond.be