Jaarverslag Gezinsbond 2018

Het jaarverslag van de Gezinsbond editie 2018 is helemaal klaar

De transformatie van 'De Bond' naar een echt magazine, de lancering van de campagne 'Gezin op het werk', de actie rond geboorteverlof voor alle papa's... 2018 was een boeiend jaar voor de Gezinsbond. De meest opvallende realisaties, de troeven, de cijfers en mijlpalen om naar uit te kijken zijn ondertussen gebundeld in het jaarverslag editie 2018. Veel leesplezier!

Inhoudstafel van het jaarverslag

  • Jaaroverzicht 2018 in cijfers
  • Opvallende realisaties in 2018
  • Troeven van de Gezinsbond
  • Medewerkers en vrijwilligers
  • Dochterorganisaties
  • Mijlpalen om naar uit te kijken
Contacteer ons
Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. We verdedigen de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen. En ongeacht de samenstelling van de gezinnen. Het belang van de kinderen staat altijd voorop.

We zijn er voor kleine en grote gezinnen, jonge en oude gezinnen, tweeouder- en eenoudergezinnen, traditionele en nieuw samengestelde gezinnen, voor ouders en grootouders, voor pleeg- of adoptieouders en mantelzorgers...

We staan gezinnen bij met raad en advies op maat. Met activiteiten die gezinnen bij elkaar brengen. Met voordelen en kortingen. En we voeren voor en achter de schermen elke dag weer strijd voor een gezins- en kindvriendelijke samenleving.

We kunnen daarvoor rekenen op de steun van 13.000 vrijwilligers en 200 personeelsleden. 240.000 gezinnen zijn lid van de Gezinsbond.

Gezinsbond
Troonstraat 125
1050 Brussel