Gezinssport Vlaanderen staat klaar voor onbezorgde wintersport

Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, is klaar voor de komende wintersportperiode (en nam alvast de nodige voorzorgsmaatregelen)

Het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet.  Deze situatie zorgt voor veel onzekerheid bij ons allemaal, zo ook in de wintersportsector. Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, hoopt dat aankomende winter iedereen weer op de latten kan stappen om te genieten van de wintersport.  Om de wintersporters meer zekerheid te bieden bij het boeken van hun wintersportvakantie heeft Gezinssport Vlaanderen de nodige voorzorgsmaatregelen genomen en haar annuleringsvoorwaarden aangepast.

Zekerheid en veiligheid

“Met het oog op komend winterseizoen merken we bij de reservaties dat veel van onze trouwe klanten alweer staan te popelen om de skilatten aan te binden”, zegt Wout Stevens, Coördinator Gezinssport Vlaanderen. “Anderzijds begrijpen we ook de onzekerheid van de wintersporters erg goed. Zekerheid en veiligheid zijn belangrijk in onzekere tijden. Veel wintersporters willen graag hun skivakantie boeken maar niet voordat ze weten wat de voorwaarden zijn bij een negatief reisadvies. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom bieden we bij Gezinssport Vlaanderen de garantie van een volledige terugbetaling bij negatief reisadvies. Daarnaast werden ook een aantal annuleringsvoorwaarden aangepast ingeval van verplichte quarantaine waarbij de wintersporters een voucher met de volledige waarde van hun reis terugkrijgen.

“We gaan al een aantal jaren, samen met onze kinderen en kleinkinderen, mee op wintersport met Gezinssport Vlaanderen”, zegt Corinna Vercauteren. Al het ‘regelwerk’ wordt uit handen genomen zodat wij ons van niets hoeven aan te trekken. Het aspect dat dit jaar het zwaarst meeweegt in het beslissingsproces bij de reservatie van onze wintersportvakantie is de mogelijkheid om geld terug te krijgen bij een negatief reisadvies en de reisvoucher ingeval van quarantaine. Aangezien Gezinssport Vlaanderen ons de zekerheid van terugbetaling geeft, hebben we niet lang getwijfeld om opnieuw te reserveren zodat we met al onze kinderen en kleinkinderen kunnen genieten van een deugddoende wintersportvakantie”.

Zorgeloos op wintersport

“Een zorgeloze wintersportvakantie aanbieden, dat is onze missie”, zegt Guido Benaets, Sporttechnisch Verantwoordelijke Gezinssport Vlaanderen. “De gezondheid van onze deelnemers komt op de eerste plaats. Er zijn intussen heel wat voorzorgsmaatregelen genomen waardoor wij het vervoer, de hotels en de begeleiding op een verantwoorde manier kunnen aanbieden.  Onze vakanties die afgelopen zomervakantie hebben kunnen doorgaan zijn daar het beste bewijs van.

Gezinssport Vlaanderen biedt de klant ook voor deze winter ongekende kwaliteit en service. Met de all-informule (tenzij anders vermeld) genieten de wintersporters volop van hun vakantie tegen een vooraf gekende prijs. Alles is geregeld en bij de prijs inbegrepen: verblijf in volpension (behalve drank aan tafel), busreis, skipas, skimateriaal, lessenpakket, verplaatsing van en naar de piste, lunch op de piste en professionele begeleiding. Naast de volpension formules zijn er ook formules halfpension en wordt de mogelijkheid geboden om met eigen wagen te reizen.

- einde persbericht -

Over Gezinssport Vlaanderen

Gezinssport Vlaanderen is sinds 1976 een erkende en gesubsidieerde multisportfederatie.

Als sportdienst van de Gezinsbond is Gezinssport Vlaanderen actief op het vlak van clubwerking, actieve vakanties en nationale sportdagen. Ons doel is gezinnen of elk lid van het gezin aan te zetten tot zinvolle sportbeoefening, individueel of in gezinsverband. De sportbeoefenaars beogen een aangename en gezonde vrijetijdsbesteding in een sociale omgeving. Gekende en minder gekende sporten moeten kunnen beoefend worden op recreatief niveau. Vandaag is Gezinssport Vlaanderen uitgegroeid tot één van de grootste multisportfederaties in Vlaanderen, die bovendien erkend is door Sport Vlaanderen.

Wout Stevens

Coördinator, Gezinssport Vlaanderen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsorganisatie van het land en verdedigt de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 130.000 leden-gezinnen en 10.000 vrijwilligers.

Meer informatie op www.gezinsbond.be.

 

Neem contact op met

Arduinkaai 16 1000 Brussel

+32 478 36 54 73

pr@gezinsbond.be

www.gezinsbond.be