Gezinsfestival in Deinze gaat niet door

Omwille van het Coronavirus, wordt het gezinsfestival geannuleerd

Het geplande gezinsfestival ‘Kinderen aan Zet’ van 22 maart in Deinze wordt omwille van het Coronavirus geannuleerd.

De Gezinsbond roept zijn vrijwilligers op om voorlopig alle activiteiten met meer dan 10 deelnemers tot en met de paasvakantie (3 april) uit te stellen of te annuleren. Wie inschreef voor een lokale activiteit van de Gezinsbond, kan met vragen terecht bij de lokale afdeling.

"Als gezinsorganisatie is solidariteit een van onze basiswaarden. We willen onze talrijke vrijwilligers én deelnemers aan activiteiten niet onnodig in gevaar brengen. Daarom hebben we beslist om onze vrijwilligers op te roepen om alle activiteiten met meer dan 10 deelnemers tot en met de paasvakantie uit te stellen of te annuleren. Ook ons gezinsfestival op 22 maart moet hierdoor spijtig genoeg geannuleerd worden", zegt de Gezinsbond.

Contacteer ons
Over De Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land en verdedigt de belangen  van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. De Gezinsbond kan daarvoor rekenen op de steun van 12.500 vrijwilligers en 140 personeelsleden. 220.000 gezinnen zijn lid van de Gezinsbond.

Meer informatie: www.gezinsbond.be


De Gezinsbond
Troonstraat 125
1050 Brussel