Gezinsbond organiseert Puzzelkampioenschap 2022: puzzel jij mee?

Van 15 oktober tot 15 november lanceert de Gezinsbond een heus Puzzelkampioenschap verspreid over Vlaanderen en Brussel. Heel wat lokale afdelingen organiseren deze fijne activiteit voor jong en oud. Iedereen is welkom; ook wie (nog) geen lid is van de Gezinsbond kan komen meepuzzelen. Zet jij ook enthousiast je beste puzzelbeentje voor.

 

Puzzelplezier voor de hele buurt

Samen puzzelen is plezant! Onder dat motto organiseert de Gezinsbond voor de allereerste keer het Puzzelkampioenschap, waarbij gezinnen het tegen elkaar opnemen om zo snel mogelijk een grote, unieke puzzel te leggen. Lokale afdelingen organiseren elk hun eigen kampioenschap. Zo kunnen gezinnen elkaar ontmoeten terwijl ze gezellig samen puzzelen. Beleving en ontmoeting, niet toevallig kernopdrachten van de Gezinsbond, staan dan ook centraal tijdens het Puzzelkampioenschap.

Wat is het Puzzelkampioenschap?

Iedereen kan deelnemen aan het Puzzelkampioenschap van de Gezinsbond. Zo brengen we meerdere generaties samen rond de tafel en kunnen (groot)ouders en hun (klein)kinderen samen aan het puzzelen gaan. 

Teams van 3 of 4 personen gaan daarbij de uitdaging aan om zo snel mogelijk een puzzel van 500 stukjes te leggen. Dat is niet zomaar een puzzel, maar een prent die zo uit een echte Jommekesstrip zou kunnen komen. De exclusieve puzzel werd speciaal voor het kampioenschap ontwikkeld in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Deelnemers hebben anderhalf uur de tijd om de puzzel te vervolledigen. Plezier gegarandeerd!

In West-Vlaanderen organiseert de Gezinsbond van 15 oktober tot 15 november meer dan 40 puzzelevenementen over de hele provincie. Ontdek meer info over de verschillende activiteiten en inschrijven op www.gezinsbond.be/puzzelkampioen en in bijlage van dit persbericht.

De grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land

Al meer dan een eeuw lang zet de Gezinsbond zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. De organisatie werkt elke dag opnieuw aan een kind- en gezinsvriendelijke samenleving voor iedereen. Gezinnen in elke levensfase kunnen op de Gezinsbond rekenen voor advies op maat van hun gezinssituatie. Daarnaast genieten ze van unieke voordelen en activiteiten waarbij ze de Gezinsbond én andere gezinnen uit de buurt beter kunnen leren kennen.

 

 

Kom de puzzelsfeer opsnuiven

Kom je graag langs op een van de evenementen? Bekijk de volledige planning van alle activiteiten in Brussel en Vlaanderen in de bijlages van dit bericht en bevestig je aanwezigheid bij de lokale contactpersoon.

 

Contactpersoon voor de pers:

Astrid Van Roy
teamleider Gezinsondersteuning
astrid.van.roy@gezinsbond.be 
0484 96 90 65

 

Meer informatie:
Website Puzzelkampioenschap van de Gezinsbond: www.gezinsbond.be/puzzelkampioen

Puzzelkampioenschap 2022 West-Vlaanderen.xlsx

XLSX - 51 Kb

puzzelkampioenschap-2022-oost-vlaanderen.xlsx

XLSX - 51 Kb

puzzelkampioenschap-2022-antwerpen.xlsx

XLSX - 51 Kb

puzzelkampioenschap-2022-limburg.xlsx

XLSX - 48 Kb

puzzelkampioenschap-2022-vlaams-brabant-en-brussel.xlsx

XLSX - 49 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gezinsbond

De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsorganisatie van het land en verdedigt de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Het belang van de kinderen staat altijd voorop. De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 130.000 leden-gezinnen en 10.000 vrijwilligers.

Meer informatie op www.gezinsbond.be.

 

Neem contact op met

Arduinkaai 16 1000 Brussel

+32 478 36 54 73

pr@gezinsbond.be

www.gezinsbond.be